Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Οι PYRAMID στο Museum Of Past Affections : Interview In Greek

 


1. Γεια σας Pyramid και καλώς ήρθατε στο Museum Of Past Affections ! Πώς ξεκίνησαν όλα; Πώς ήρθε στο μυαλό σας αυτή η ιδέα του super-group;


Lance: Είναι μια ψυχική σύνδεση και δημιουργία που είναι φτιαγμένη από αγάπη και συμπόνια για τη μουσική. Ήταν φυσικό να συνδεθείς με άλλους που νιώθουν το ίδιο.



2. Ποιο ακριβώς είναι το μουσικό σας είδος; Progressive Metal? Symphonic Metal? Ή κάτι περισσότερο?


Lance: Είναι υβριδικό.. Είναι ένας συνδυασμός παλιάς και νέας τεχνολογίας που έχει δημιουργήσει μια μουσική εμπειρία που διαπερνά τη μουσική βιομηχανία.


3. Υπάρχει κάποιο μυστικό νόημα πίσω από το όνομά σας; Είναι ωραίο όνομα παρεμπιπτόντως.


Lance: Δεν είναι μυστικό να κάνεις και να φέρεις καταπληκτικό ταλέντο και μουσική μαζί στο σύνολό τους. Είναι πολύ πνευματικό και αναζωογονητικό το λιγότερο.


4.  Το τελευταίο σας άλμπουμ κυκλοφορεί με τίτλο "Rage". Ένα killer άλμπουμ που λαμβάνει πολλά εξαιρετικά σχόλια. Πώς νιώθετε για την τελευταία σας κυκλοφορία;


Lance: Είναι η ζωή και η ιστορία ενός ατόμου που είδε τη μουσική και τους ήχους διαφορετικά. Έχει να κάνει με τη δημιουργία και τη δημιουργία μουσικής που κάνει τη διαφορά όχι μόνο από το να παίρνεις αυτό που έχει γίνει αλλά να δημιουργείς ένα εντελώς διαφορετικό σχέδιο από αυτό.



5. Τι αγαπάτε περισσότερο σε αυτό το άλμπουμ;


Lance: Λατρεύω τη διαφορετικότητα και το πάθος που προέρχεται από το να είσαι στη στιγμή. Αυτό δεν ακούγεται στον σημερινό κόσμο.





6. Στο εξώφυλλο του άλμπουμ έχετε ένα καταπληκτικό έργο τέχνης. Ποιο άτομο είναι υπεύθυνο για αυτό το έργο τέχνης; Υπάρχει κάποιο κρυφό μήνυμα;


Lance: Δουλεύω με τον Mike από το M-29'Creative. Είναι ένας πολύ λαμπρός γραφίστας και φίλος Έχουμε κι άλλα να σας φέρουμε φίλοι μου. Το κρυφό μήνυμα για να δεις, είναι ένα που πρέπει μόνο να δεις.. Είναι μοναχικά στην κορυφή αλλά ακατάστατα στο κάτω μέρος.



7.  Πολλά υπέροχα βίντεο εκεί έξω! Υπάρχει κάποιο άλλο βίντεο που θέλετε να δημοσιοποιήσετε στο κοινό;


Lance: Το βίντεο του νέου Dungeon and Dragon θα τραβήξει σίγουρα κάποια προσοχή.



8. Οι Pyramid περιλαμβάνουν πολλούς σπουδαίους μουσικούς. Πώς καταφέρνετε να κολλήσετε όλοι μαζί;


Lance: Έχω μια καλή παρουσίαση στη μουσική κοινότητα και φέρνω τον καλλιτέχνη και την ατμόσφαιρα που χρειαζόμουν για να κάνω το Pyramid-Rage ανάμεσα στα άλλα καταπληκτικά. Βλέπετε τα αποτελέσματα.



9. Έχετε καμία σκέψη για μια ζωντανή εμφάνιση;


Lance: Δεν προοριζόταν ποτέ για ζωντανή εμφάνιση λόγω της πολυπλοκότητάς του αλλά λόγω όλων των σχολίων. Σίγουρα εξετάζεται καθώς προχωράει.




10. Σας ευχαριστώ για αυτήν την όμορφη συνέντευξη. Καμιά τελευταία σκέψη;


Lance: Εκτιμήστε τις αληθινές και ειλικρινείς σκέψεις και σας ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και την ενθάρρυνση. Πιέστε την αλήθεια και την ειλικρίνεια και θα φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα.




Find PYRAMID Here


https://www.facebook.com/pyramidoffical/

https://www.youtube.com/@1234thelance




Follow Angels Pr :