Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Live Report : Kin Corruption , Orion , Soulhound , Mindrift @ Temple , Αθήνα

 





Οφείλω να ομολογήσω πως έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδα τελευταία φορά κάποιο gig στην local σκηνή, παρόλα ταύτα η αδρεναλίνη στο Temple ξεπέρασε κάθε όριο. 


Ξεκινώντας με την πρώτη metalcore μπάντα δεδομένου της σκηνικής τους πείρας, έκαναν μια αξία λόγου αρχή με πολύ δυναμική σκηνική παρουσία, δυνατά πιτ και πάνω από όλα καλή σχέση με το κοινό. 


Μια γενικότερη εντύπωση από τους Mindrift , θεωρώ πως είναι μία από τις μπάντες οι οποίες αν συνεχίσουν έτσι ,έχουνε προοπτικές να ανεβούν πάρα πολύ στην underground λοκάλ σκηνή και εύχομαι πραγματικά ένα καλό ξεκίνημα. 


Τα κομμάτια που έπαιξαν οι ήταν τα εξής :



1. Bullet for My Valentine - Shatter

2. Killswitch Engage - This Fire

3. Heaven Shall Burn - Black Tears

4. Wage War - Stitch

5. Parkway Drive - Carrion

6. Mindrift - Let Me Live (το original τραγούδι που θα κυκλοφορήσουμε ως single μέσα στις επόμενες εβδομάδες)

7. Parkway Drive - Home is for the Heartless






Προχωράμε τώρα στην δεύτερη μπάντα τους Soulhound από την Θεσσαλονίκη . Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω το γεγονός ότι ήμουν ιδιαίτερα συγκινημένη γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία όχι μόνο να απολαύσω τη μουσική των παιδιών καθώς επίσης να γνωρίσω έναν από τους συνεργάτες της συντακτικής μας ομάδας τον Νίκο. 


Οι Soulhound λοιπόν το Metallic Ηardcore αυτό συγκρότημα , ξεκίνησε πολύ δυναμικά καθώς όχι μόνο επικράτησε χαμός εκ μέρους του κόσμου αλλά και η όλη ενέργεια που εξέπεμψαν τα παιδιά ήταν απίστευτη , παρουσίασαν κομμάτι του δίσκου τους μαζί με την συμμετοχή στο τελευταίο τραγούδι του vocalist των Κiss Μe Cleopatra. Τα τραγούδια που έπαιξαν είναι τα ακόλουθα :


Intro

Billy No Mates

Counting Worms

Seal the Worms  (Aκυκλοφόρητο)

Coward Cemetery

Death By My Side

Metallic Disstrack

Zone of Terrors

Hail Mary

Love me 

Pale Horse








Τέλος περνάμε στους Orion, που κατά τη γνώμη μου είναι μία από τις πιο δυναμικές και πιο ταλαντούχες μπάντες της local σκηνής, φέρνοντας τα πάνω κάτω.  


Με το που ανέβηκαν στην σκηνή το μαγαζί θα γεμίσει κόσμο όποιος αδημονούσε τη στιγμή που θα παίξουν τα τραγούδια τους. Όσον αφορά την σκηνική παρουσία και την μπάντα ως μπάντα αυτή καθαυτή δεν έχω λόγια καθώς για άλλη μία φορά έκαναν το καλύτερο δυνατό performance. 


Μπορείτε να βρείτε ακριβώς από κάτω , τα τραγούδια που έπαιξαν :



Chelsea Grin - Recreant 

Venus 

Parkway Drive - Boneyards 

Silence 1

Silence 2 






Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω την τελευταία μπάντα λόγω κάποιων προσωπικών υποχρεώσεων. Όμως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη άξιζε κάθε λεπτό η συναυλία καθώς όλες οι μπάντες έδωσαν το καλύτερο του εαυτού τους. Προτείνω ανεπιφύλακτα να δείτε και τις 3 αυτές μπάντες σε επόμενες εμφανίσεις. 


Αντιγόνη Ιωάννου για το MOPA-Music Webzine