Search

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

BLAX - Meravilia (Full Album Review)

 



Το gothic rock βρίσκει μια φρέσκια φωνή με τους Blax και το ντεμπούτο τους, "Meravilia". Το νέο συγκρότημα δημιουργεί και παρουσιάζει ένα άλμπουμ που προσφέρει μια πολυδιάστατη εμπειρία ακρόασης, συνδυάζοντας gothic, hard rock, industrial και synthwave στοιχεία σε έναν μοναδικό ήχο που σε καταπλήσσει από την πρώτη νότα.


Το άλμπουμ ξεκινά δυναμικά με το κομμάτι "Rules of Meravilia," που εισάγει τον ακροατή στον μυστηριώδη κόσμο των Blax με μια cabaret εισαγωγή που δημιουργεί μια σκοτεινή ατμόσφαιρα. Αυτό το κομμάτι λειτουργεί σαν ένα παράθυρο προς τον ήχο και τον ύφος της μπάντας, ενώ το εκπληκτικό μελωδικό του περιεχόμενο προετοιμάζει το έδαφος για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.


Το "Shady Life" είναι ένα από τα απολαυστικότερα κομμάτια του άλμπουμ, συνδυάζοντας τον gothic χαρακτήρα με τις hard rock επιρροές. Οι μελωδικές γραμμές είναι κερδίζουν τις εντυπώσεις ήδη από την πρώτη ακρόαση, φέρνοντας στο μυαλό τις gothic εποχές των Paradise Lost.


Το "Raining Words" είναι ένα άλλο ενδιαφέρον κομμάτι που δείχνει την δημιουργικότητα της μπάντας. Με έντονες hard rock επιρροές, δημιουργεί ένα χορευτικό, ενθουσιώδες κομμάτι που σε προκαλεί να κουνήσεις το κεφάλι σου στον ρυθμό της μουσικής. Από την άλλη το "Eva's Eden" επιδεικνύει μια διαφορετική πλευρά της μπάντας, καθώς εισέρχεται σε πιο metal μονοπάτια με industrial στοιχεία. Ο πιο βαρύς και ελαφρώς industrial χαρακτήρας του κομματιού θυμίζει τον Marilyn Manson, προσθέτοντας ένα ακόμα επίπεδο στον ήχο του "Meravilia."


Συνολικά, το "Meravilia" είναι ένας δίσκος που αξίζει. Οι Blax δεν φοβούνται να πειραματιστούν με διάφορα μουσικά στοιχεία και επιρροές, δημιουργώντας έναν πλούσιο, πολυεπίπεδο ήχο που σε καθηλώνει. Το σκοτεινό gothic περιβάλλον σε συνδυασμό με  τα ρυθμικά hard rock κομμάτια και τις βαριές industrial πινελιές χαρίζει μια ποικιλόμορφη ατμόσφαιρα που σε κρατά σε εγρήγορση από την αρχή ως το τέλος.


Το "Meravilia" αποτελεί μια ελπιδοφόρα είσοδο στον κόσμο του gothic rock για τους Blax και δείχνει το ταλέντο και την καινοτομία που διαθέτουν και αναμφίβολα, αξίζει την προσοχή σας και σίγουρα μια ακρόαση, μιας και δεν χρειάζεται παραπάνω για να σας κερδίσει.



Find BLAX Here : 


https://www.instagram.com/blax_band_/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100083052804776





Find Angels Pr : 

https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...