Search

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Χάρις Αλεξίου ft. ΛΕΞ - Φύγε ( Single Review )

 



Κουβαλώντας και οι δύο καλλιτέχνες μακρόχρονη παρουσία στην ελληνική μουσική σκηνή η Αλεξίου στο λαϊκό και έντεχνο και ο ΛΕΞ στο χιπ-χοπ μέρος της συνδέονται στον νέο δίσκο της πρώτης βγάζοντας το μοναδικό καινούργιο κομμάτι αφού τα υπόλοιπα είναι reworks

Από την μεριά της η Χάρις Αλεξίου στο ρεφρέν όπως και στα δύο κουπλέ κάνει μία φανταστική ερμηνεία αποδεικνύοντας πως δεν έχει <<χάσει>> την φωνή της τραγουδώντας σε πιο χαμηλό τέμπο αναγκαίο για να μπορεί να συνυπάρχει με το κομμάτι του ΛΕΞ.

 

Στα 45 περίπου δευτερόλεπτα ο ΛΕΞ αναδεικνύεται στον αργό ρυθμό της μουσικής του τραγουδιού. Η μουντάδα οι στίχοι και η ερμηνεία από τον ράπερ ο οποίος βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον ταιριάζουν απόλυτα κάνοντας την πρωτόγνωρη αυτή για το ελληνικό κοινό συνεργασία επιτυχημένη.


Συνοψίζοντας με την απρόσμενη αυτή συνεργασία η οποία κατέληξε σίγουρα σε ένα θετικό αποτέλεσμα οι δύο καλλιτέχνες αν και τελείως διαφορετικοί φαίνεται να μπόρεσαν να συνυπάρξουν άψογα μουσικά και να μας χαρίσουν ένα κατά τη γνώμη μου μουσικό διαμάντι για την ελληνική μουσική.



Βαθμολογία: 9/10  


Πέτρος Αναγνωστόπουλος για το MOPA-Music Webzine   











Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...