Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Live Report : Anorimoi @ Eightball Club , Θεσσαλονίκη

 


Μπήκαμε στον Δεκέμβριο και εννοείται για να κλείσει καλά η χρονιά ως προς το συναυλιακό μας καλεντάρι έπρεπε να δούμε ποιο θα ταν τo live που θα το έκλεινε. Για το 2023 αυτό το live ήταν των Ανώριμων... Αλλά δεν ήταν ένα απλό live  καθώς ήταν  επετειακό  για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια ύπαρξης της μπάντας.


Κρύος ο καιρός αλλά παρά όλα αυτά πήγα 1 ώρα πριν ανοίξουν οι πόρτες (8 άνοιγαν) και αντίκρισα αλλά 8 άτομα να περιμένουν και αυτοί αυτήν την liveαρα. Μέσα οι Ανώριμοι έκαναν soundcheck οπότε η ώρα περνούσε πιο γρήγορα. Όσο κυλούσαν τα λεπτά όλο και περισσότερος κόσμος μαζεύονταν και σιγά σιγά μπαίναμε σε μια σειρά ώστε στις 8 η ώρα να μπούμε μέσα.


Μπαίνοντας οι πρώτοι 17 λάβαμε ένα κεφτεδάκι με τζατζικάκι... Ναι καλά ακούσατε... Το παν στο  στόρι τους στο instagram και το υλοποίησαν!!! Αφού φάγαμε και το μεζεδάκι ορμήσαμε στο κάγκελο ώστε να δούμε αυτήν την liveαρα. 8:30  νταν άρχισε το χάος. (το πρόγραμμα με την ώρα και όλα άρχισαν ακριβώς τοσο οι πόρτες καθώς και η ίδια η συναυλία).





Μετά για 3 ώρες βιώσαμε 26 τραγούδια από όλες τις περιόδους τους και τα άλμπουμ τους, 6 ποιήματα του πολύαγαπημενου μας Vargsteiner, Wall of Death σε σχήμα σταυρού καθώς και crowd surfing.... ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΌΓΙΑ ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!


Τέτοια live που θυμίζουν γιατί αυτή η μουσική είναι η αγαπημένη μου και γιατί η όλη τελετουργία της συναυλίας είναι τόσο τέλεια... Για άλλη μια φορά το eighthball έδειξε τον δρόμο για μια τέλεια οργάνωση και μας έκανε όλους να το ευχαριστηθουμε στο έπακρο... ΤΑ ΛΈΜΕ ΣΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ LIVE ΑΓΑΠΕΣ, ΝΑ ΠΕΡΝΆΤΕ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΎΤΕ ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ!!!? 


Ανδρέας Βαρσάμης για το MOPA-Music Webzine