Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Slipknot : Μήνυση από τους κληρονόμους του Joey Jordison

 


Μήνυση κατέθεσε η εταιρεία που χειρίζεται την περιουσία του Joey Jordison κατά των Slipknot ,όπως αποκάλυψε το TMZ. Σύμφωνα με τη μήνυση που στρέφεται κυρίως κατά του Corey Taylor και του Clown, δεν επεστράφησαν ποτέ στον Jordison τα προσωπικά του αντικείμενα μετά την απόλυση του από την μπάντα και ο θάνατος του αποτέλεσε προϊόν εκμετάλλευσης για να ανέβουν οι πωλήσεις της μπάντας.

Τουλάχιστον 22 αντικείμενα παραμένουν στην κατοχή του γκρουπ, συμπεριλαμβανομένων πραγμάτων όπως οι μάσκες του, το εμβληματικό σετ τυμπάνων Pearl και τα αθλητικά του παπούτσια Adidas.

Η αγωγή αναφέρει ότι ορισμένα από αυτά τα αντικείμενα αποτελούν μέρος της έκθεσης στο περιοδεύον μουσείο του συγκροτήματος στο πλαίσιο του Knotfest.

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι επειδή το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους, The End, So Far δεν τα πήγαινε καλά στις πωλήσεις, τα μέλη του συγκροτήματος  Taylor και Crahan έκαναν δηλώσεις ότι το άλμπουμ ήταν αφιερωμένο στον Joey και πως η συνειδητοποίηση ότι ο Jordison είχε πεθάνει πραγματικά έπαιξε ρόλο στη δημιουργία του.