Search

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Κεφάλαιο Lamb Of God : Worst To Best

 


Οι Lamb of God συγκροτήθηκαν το 1994 στο Richmond της Virginia των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αρχικά ονομάστηκαν Burn the Priest  με τα ιδρυτικά μέλη να είναι οι : John Campell,Chris Adler,Mark Morton,Matt Conner και Randy Blythe 

Κυκλοφόρησαν δύο split,δύο full lenght albums (με το ένα να αποτελεί δίσκος διασκευών),δύο demo,ένα compilation και ένα single.

Το είδος που παίζουν δεν συγκαταλέχθηκε στις τάξεις του metal στην άρχη και αρκετοί τους κατέταξαν στην κατηγορία του hardcore ,το οποίο διακρίνεται έντονα σαν ένα μεγάλο στοιχείο επιρροής στην μουσική τους. 

Όπως και σε προηγούμενα ranking θα ασχοληθώ αποκλειστικά με τα full lenght albums τοποθετώντας τα με σειρά από το λιγότερο αγαπημένο μου προς το περισσότερο και μάλιστα με τους δίσκους που φέρουν το όνομα Lamb of God.

1) New American Gospel (7/10)
2) Lamb of God (7/10)
3) Resolution (7.5/10)
4) VII Sturm und drang (7.5/10)
5) Wrath (8/10)
6) As the palaces burn (8/10)
7) Omens (9/10)
8) Sacrament (9.5/10)
9) Ashes of the wake (9.5/10)

Από τις προσωπικά αγαπημένες μου μπάντες με έξυπνο στίχο, χειμαρρώδεις μουσικές και φοβερές εμφανίσεις με ζωντάνια, πάθος και ορμητικότητα. Δεν θεωρώ κανέναν δίσκο κακό ως προς το σύνολο τους και είναι από τις  λίγες μπάντες που σε κάθε κυκλοφορία τους θα βρεις τουλάχιστον έναν με δύο ύμνους.

Suffer a self-imposed exile,
taste the bitter fruits of denial.
In the presence of greatness,
the humble can only bow

Μιχάλης Τσακίρης για το MOPA-Music Webzine



Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...