Search

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Ariana Grande - Eternal Sunshine (Full Album Review)

 


7o Album για την γνωστή ποπ τραγουδίστρια Ariana Grande,  η οποία μετά από μια σχετικά μεγάλη παύση έδωσε στους fan της το album που περίμεναν και φαίνεται πως άξιζε την αναμονή. 

Ο δίσκος αποτελείται από 13 κομμάτια και ονομάζεται Eternal Sunshine (αν και υπάρχει ένα "slightly" Deluxe Version το οποίο περιέχει 17) και κάνει blend διάφορα είδη μουσικής όπως Pop,  R&B , House και Synth Pop , με κυριότερα τα χαρακτηριστικά high pitched , με πολλά harmonies φωνητικά που η ίδια έχει κάνει trademark του ήχου της. 

Το album αποτελείται κυρίως από lyric videos και visualizers , με εξαίρεση δύο videoclip , αυτά των κομματιών " Yes, and? "  (το οποίο είναι το γνωστότερο του δίσκου , έχοντας βγει και σε single πριν το full release του) και "We can't be friends (wait for your love)" .  Είναι σίγουρα ένας ενδιαφέρον δίσκος και συνεχίζει  να έχει την πινελιά της Ariana σε ολόκληρη την διάρκεια του.


Βαθμολογία : 7/10


Χριστίνα Σουβουκλίδου για το MOPA-Music Webzine




Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...