Search

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Live Report : Blitzfits,Psychobreak @ Eightball Club, Θεσσαλονίκη


 Κυριακή 17/3 .Άλλοι λείπουν για το καρναβάλι,άλλοι παρέμειναν στην Θεσσαλονίκη και πήγαν στο Eightball γιατί σήμερα έχει έχει παρτάρα στον πάνω όροφο του Eightball. Και εννοείται ο διοργανωτής δεν της βραδιάς δεν είναι άλλο από το αγαπημένο μας fucking Morbid Press.


Ανεβήκαμε στον πάνω όροφο και μέχρι να αρχίσει το live μας έκαναν παρέα οι πολύ ωραίες επιλογές του DJ!!


Η σκηνή γεμίζει, η μουσική σταματάει και το punk rock ξεκινάει!!! Πρώτο συγκρότημα ήταν οι Psychobreak ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2019 στην Θεσσαλονίκη.Μεσα σε γύρω 40 λεπτά μας χάρισαν ένα πολύ δυνατό live μιας και τα παιδιά είχαν τρομερή ενέργεια! Τέλος μας έπαιξαν κομμάτια και από τον ήδη υπάρχων δίσκο καθώς και μερικά από το επόμενο τούς.




Επόμενη και τελευταία μπάντα ήταν οι Blitzfits . Ενα συγκρότημα που είναι Tribute τόσο στους Misfits όσο και στους Blitzkid. Εκεί και αν έγινε χαμός για ακόμα μια φορά τα παιδιά τα έδωσαν όλα και μας χάρισαν μια βραδιά γεμάτη χαρά, χορό και headbang.Ο κόσμος δήλωσε το παρόν του σχεδόν σε όλα τα τραγούδια με μερικά όπως το "Dig up her bones", "Nosferatu" και τα λοιπά.


Μια βραδιά η οποία με άφησε για ακόμα μια φορά ικανοποιημένο τόσο από το μαγαζί όσο και από το Μorbit Press το οποίο δείχνει τι όρεξη έχει . Υποστηρίξτε τα DIY fanzine και events, υποστηρίξτε τον έντυπο τύπο και ότι συνεπάγεται με τον ανθρώπινο παράγοντα!!!Να είστε όλοι καλά τα λέμε σε κάποιο επόμενο live!!!


Ανδρέας Βαρσάμης για το MOPA-Music Webzine






Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...