Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Live Report : Ταφ Λάθος @ WE , Θεσσαλονίκη

 


6 Απριλίου 2024 λοιπόν, ημέρα Σάββατο ο κόσμος είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί στο πολυχώρο του WE για την συναυλία του ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ. Φυσικά υπήρχαν και guest star τους οποίους θα τους μάθατε παρακάτω. 



Άρχισε κατά τις 22.00 με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές μια ώρα πριν. Συνολικά είχε πάνω από 500 άτομα με το Merch να τους περιμένει στην είσοδο. Υπήρχαν μπλούζες και μάλιστα υπήρχε και σε βινύλιο ο δίσκος του με όνομα "ΑΚΑΡΕΑ" που βγήκε το 2023




Η Alfapi με τον Dj KAF έδωσαν το <<σήμα>> για να ξεκινήσει το πάρτι. Παρουσίασαν το νέο άλμπουμ τους πρώτη φορά live. Ένα μεγάλο μπράβο, ήταν 2 μικρά παιδιά και ελπιδοφόρα που είχαν φέρει και αρκετούς fan τους μαζί. 







Μετά μπήκε ο Ραψωδός Φιλόλογος  με τον πολύ καλό dj Micro 
Ήρθε με πολύ hype και είπε λίγα τραγούδια μέσα σε αυτά και το πιο πρόσφατο που κυκλοφόρησε. 
Αποκάλυψε ότι ετοιμάζει άλμπουμ μέχρι το τέλος της χρονιάς (εγκεφαλικό τετατετ 2)
Είπε και ένα ακυκλοφόρητο από αυτό το άλμπουμ. 






Τελευταίος και καλύτερος ο Ταφ Λάθος
Σε κάποια τραγούδια  lyrics και video clip εμφανίζονταν πίσω στην οθόνη κάτι που ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και πρωτότυπο.

Πολύ καλό interaction με το κοινό ξεπερνώντας  την 1ωρα. Σε κάποια κομμάτια τον συνόδευε ηλεκτρονική κιθάρα και αρμόνιο.






Ακραία εμπειρία, πολύ καλή η οργάνωση ακόμα μια φορά με τον κόσμο να μένει  ευχαριστημένος από αυτήν την ονειρική βραδιά! 



Χρήστος Γουργιώτης για το MOPA- Music Webzine
Φωτοφραφίες  : Νίκος Δημολιούλιας (Canonikos)