Search

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Spiritbox : Έρχονται στην Ελλάδα στα πλαίσια του Ejekt Festival 2024

 



Οι Spiritbox είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα του εντυπωσιακόυ νέου ρεύματος των metal συγκροτημάτων με γυναικεία φωνητικά που έχει γιγαντωθεί την πρόσφατη δεκαετία.

Η υποψηφιότητα τους στα Grammy βοήθησε ακόμα περισσότερο στην ανάδειξη του ονόματος τους μιας και το να βρίσκεσαι δίπλα σε μπάντες όπως οι Slipknot και οι Metallica δεν είναι και μικρό επίτευγμα. 

Σημείο αναφοράς της μπάντας αποτελεί σίγουρα η  Courtney  LaPlante , η οποία συνεχώς μας δείχνει μας τις φωνητικές ικανότητες που διαθέτει.  Η απίθανη γκάμα της φωνής της έχει επιτρέψει στο συγκρότημα να παρουσιάσει ήδη και απροσδόκητες αλλά εξαιρετικά επιτυχημένες  συνεργασίες με ονόματα όπως Megan The Stallion   και Illenium.





Οι Spiritbox έρχονται στο EJEKT Festival 2024 λοιπόν μαζί με τους Korn για ένα live το οποίο σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστο !!!

Εισητήρια : https://www.more.com/music/ejekt-festival-2024-korn/?fbclid=IwAR19bd9ZeRMmNTGeTDoAaA04SgwkBg3G3u-ZRNcM6xrBIT5g5-efdcYDtu8








 








Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...