Search

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Live Report : Toquel (Album Tour "1111") @ WE , Θεσσαλονίκη

 



Παρασκευή 8 Μαρτίου. 21.00 ανοίγουν οι πόρτες μας ενημέρωσαν. Παρόλα αυτά, ο κόσμος ξέρει και έρχεται νωρίτερα. Ο Toquel λοιπόν διοργανώνει συναυλία στον πολυχώρο του WE για το tour που κάνει λόγω της τελευταίας του κυκλοφορίας που ακούει στο όνομα "1111" . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστια ουρά από έξω 2 ώρες πριν!




Μόλις μπήκαμε μέσα, γέμισε ο χώρος σε λίγα μόνο λεπτά. Αφού το live είχε γίνει sold out ήδη αρκετές εβδομάδες πριν. 


Πριν αρχίσουμε, κάναμε μια 'προθέρμανση', με τον Dj ο οποίος επικεντρώθηκε κατά κύριο λόγω σε αμερικάνικη rap & hip hop μουσική. 


Όλοι αγωνιούσαμε, και ξαφνικά ο Toquel....βγαίνει στην σκηνή...με τον πανικό να επικρατεί μέσα στον χώρο του WE. 


Ξεκίνησε με ένα ολιγόλεπτο cinematic video και η αρχή στο setlist έγινε με το "3:15"








Είπε κομμάτια από όλα τα άλμπουμ, από τα παλιά μέχρι και τα πιο πρόσφατα. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. 


Τραγουδώντας ακόμα από άλλους καλλιτέχνες τραγούδια όπως το Blue Iguana του Hawk , Ανασαίνω και ζαλίζομαι της Lila , Ο.Α.Ε.Δ  remix στο οποίο συμμετέχει και ο ίδιος , αλλά και το Μαχαλάς του Bloody Hawk.


Αυτές οι προσθήκες στο setlist κατάφεραν να κρατήσουν το κοινό σε συνεχόμενο hype. 




Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλη την διάρκεια του live, ο Toquel σταματούσε και έδινε μια συγκεκριμένη συμβουλή : Να ήμαστε καλοί άνθρωποι, να δουλέψουμε σκληρά και να προσφέρουμε αγάπη. Πολύ απλά αλλά και ουσιώδες λόγια. Πραγματικά συγκινητικός!






Όμορφη εμπειρία, η εξυπηρέτηση και η οργάνωση ήταν εξαιρετική. Ευχαριστούμε τον Toquel και το WΕ για αυτήν την ευκαιρία που είχαμε να περάσουμε μια όμορφη Παρασκευή. 


Χρήστος Γουργιώτης για το MOPA-Music Webzine




Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...