Search

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Live Report : Carpathian Forest, Order Of The Ebon Hand @ Eightball Club, Θεσσαλονίκη


 

Σήμερα είναι 11 Απριλίου και ήρθε η ώρα να βρεθώ στο πρώτο μου live τόσο στο Eightball όσο και γενικότερα.Σήμερα για άλλη μια φορά θα βιώσουμε μια ιστορική βραδιά.


Και ναι έρχονται για πρώτη φορά να παίξουν οι Carpathian Forest.Ενα συγκρότημα από την Νορβηγία το οποίο μετράει 32 χρόνια ενεργού δράσης στο Black Metal.


Έφτασα στον χώρο μισή ώρα πριν ανοίξουν οι πόρτες και ήδη είχε μαζευτεί κόσμος με το θετικότερο να είναι ότι βρίσκονταν και πολλά παιδιά νεαρής ηλικίας.Μπήκαμε στον χώρο στις 8:30 και περιμέναμε μέχρι τις 9:30 όπως όριζε και το πρόγραμμα να ξεκινήσει το live.




Πρώτη στην σκηνή βγήκαν οι Αθηναίοι Black Metallers Order of the ebon hand οι οποίοι άνοιξαν την βραδιά πολύ δυναμικά.Επαιξαν γύρω στην μια ώρα και μας χάρισαν ένα σόου γεμάτο στην ενέργεια και αυτό οφείλεται στον frondman της μπάντας ο οποίος μόνο σπαθιά δεν κατάπιε.Φυσικά ο κόσμος ανταποκρίθηκε και έδειξε τι να περιμένουμε στο σετ των Carpathian Forest.


Τα σκηνικά άλλαξαν και ήρθε η ώρα για την μεγάλη στιγμή που περιμέναμε!! Και τι να πρώτο πεις για αυτήν την εμφάνιση...Είχε τα πάντα!!! Σχεδόν 2 Ώρο set list , 20 κομμάτια τα οποία χάρισαν , πολλά stage dives και mosh pits . Μας άνοιξαν σαμπάνια (κυριολεκτικά) , μας μύρισαν σημαίες της Νορβηγίας και τέλος μας πρόσφεραν άπλετο Head Banging.


Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στο Eightball για την καταπληκτική οργάνωση για άλλη μια φορά. Εξίσου ένα μεγάλο μπράβο στην Made of Stone και στην Krisis productions οι οποίοι μας χάρισαν ένα τέτοιο ιστορικό λάιβ...Τέλος ένα τεράστιο μπράβο στον κόσμο που έδειξε τι πάει να πει καλοπέραση!!!

Ανδρέας Βαρσάμης για το MOPA-Music Webzine





Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...