Search

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Οι GANZI GUN στο Museum Of Past Affections : Interview In Greek

 


1. Γεια σας Ganzi Gun! Καλωσορίσατε στο Museum Of Past Affections! Θυμάστε τα πρώτα βήματα δημιουργίας του συγκροτήματος; Τι ήταν αυτό που σας έκανε να φτιάξετε τους Ganzi Gun;


Καλησπέρα και από μας και ευχαριστούμε για τη πρόσκληση! Αυτή η κολώνια κρατάει από το 2011, που ο Μανώλης (μπάσο) και ο Διονύσης (ρυθμική κιθάρα), ξεκίνησαν μία μπάντα για διασκευές. Καλές οι διασκευές να παίζεις ειδικά και όταν είναι πολύ γνωστά κομμάτια και τα ξέρει όλος ο κόσμος και τραγουδάει μαζί σου, αλλά όταν σου έρχεται κάτι δικό σου, είναι άλλη αίσθηση. Άλλη έκφραση. Οπότε με αυτό το συναίσθημα για πλάτες, ξεκινήσαμε να έχουμε δικά μας κομμάτια και στη συνέχεια, δικά μας album και ευτυχώς, κρατάμε ακόμα γερά.



  2. Ελαφρύς ήχος, βαρύς ή κάτι ενδιάμεσο; Πώς θα χαρακτηρίζατε τη μουσική σας;


Με αυτά που μας έχει πει κιόλας κόσμος ανά καιρούς και με αυτά που μας εκφράζουν προφανώς, κινούμαστε στο μοντέρνο hard rock.



3. Το τελευταίο σας δισκογραφικό βήμα ήταν ο δίσκος «Time Is Now». Ένα album που δεν πέρασε απαρατήρητο και θεωρώ ότι αναβάθμισε την μπάντα ηχητικά. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το δισκογραφικό σας “παιδί”;


Το ‘’Time is Now’’, είναι η συνέχεια και μία πιο συγκεκριμένη μορφή έκφρασης πάνω στη μουσική μας από το ‘’Welcome to the Show’’ και σίγουρα πιο ώριμη. Πιστεύουμε ότι ακούγεται κιόλας από τη παραγωγή μέχρι και το live. Βγάζει άλλο vibe, πιο ωμό, πιο βαρύ. Όντως όλοι μας πιστεύουμε ότι πήγαμε ένα βήμα παραπάνω με το δεύτερο δίσκο, από την σύνθεση και ενορχήστρωση των κομματιών, μέχρι τις ηχογραφήσεις τους. Το νέο δισκογραφικό παιδί, αλλά και το πιο ώριμο, κατά τη γνώμη μας.







4. Έχει περάσει καιρός από αυτή την τελευταία σας δισκογραφική δουλειά. Μήπως είναι ώρα για ένα καινούριο album; Δουλεύετε πάνω σε κάτι αυτόν τον καιρό;



Έχουμε κάποια κομμάτια σχεδόν έτοιμα, αλλά τους τελευταίους μήνες επικεντρωθήκαμε σε live εμφανίσεις, για να παρουσιάσουμε και το νέο μέλος της μπάντας πίσω από το μικρόφωνο, το Νίκο και φυσικά, να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε ακόμα εδώ. Το φθινόπωρο και ο χειμώνας θα είναι παραγωγικοί μήνες για τη μπάντα, καθώς θα επικεντρωθούμε στη σύνθεση των νέων κομματιών και αν όλα πάνε καλά, σε ένα single.



5. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, επιστρέψατε δυναμικά στις συναυλίες με τη συμμετοχή σας στο Rockwave Festival! Τρομερή εμπειρία ε; Πως το ζήσατε;


Ευχαριστούμε πολύ! Η αλήθεια είναι ότι και για εμάς η όλη εμπειρία ήταν κάτι πρωτόγνωρο, ειδικά το να παίξουμε σε τόσο μεγάλη σκηνή. Προφανώς πέρα από τη ζέστη που είχε, όπως πάντα δώσαμε το 110% και αυτό πιστεύουμε πως φάνηκε κιόλας. Εμείς νιώθαμε μία δύναμη που μας ωθούσε ακόμα παραπάνω στο να δείξουμε στο κόσμο ότι δε θα σταματήσουμε και ότι είμαστε εδώ ακόμα ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ. Αλλά πιστεύω ότι το κύριο συναίσθημα ήταν τιμή. Γιατί πατήσαμε το ίδιο σανίδι που τόσες άλλες μπάντες και καλλιτέχνες έχουν πατήσει και νιώθαμε υπερβολικά περήφανοι.







6. Ήταν η συμμετοχή σας στο Rockwave μία εμπειρία που θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή; Τι κρατάτε από το Rockwave ως μπάντα, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο;


Σίγουρα ήταν. Ήταν και το πρώτο ‘’μεγάλο’’ live που έχουμε παίξει, οπότε θα μας μείνει αξέχαστο σίγουρα, σαν το πρώτο live μίας μπάντας όταν ξεκινάει τα βήματά της. Μία εμπειρία που μέσα από το παίξιμό μας πιστεύουμε ότι ‘’μπήκαμε στο χάρτη’, συν τον κόσμο που γνωρίσαμε μετά το live, αλλά προφανώς και τις υπόλοιπες μπάντες.



7. Οι συναυλίες συνεχίζονται για εσάς με ένα ακόμα live. 23 Σεπτεμβρίου, οι Ganzi Gun θα εμφανιστούν στην ταράτσα των Underground Music Studios για ένα ακουστικό live. Μιλήστε μας λίγο για αυτό το επερχόμενο event.


Το ακουστικό live ήταν κάτι που θέλαμε να κάνουμε καιρό, αλλά οι αναποδιές ερχόντουσαν η μία μετά την άλλη. Με το νέο μέλος της μπάντας, το Νίκο στα φωνητικά, αφότου κάναμε πρόβες συμφωνήσαμε ότι ήταν μία καλή ευκαιρία να το κάνουμε επιτέλους κι έτσι κι έγινε.





  8. «Acoustic Time Is Now» λοιπόν από τους Ganzi Gun. Ένα ιδιαίτερο live που σίγουρα θα κινήσει το ενδιαφέρον. Θα παίξετε τραγούδια μόνο από την τελευταία σας δουλειά;


 

Θα παίξουμε τραγούδια και από τους 2 δίσκους μας, καθώς και κάποιες διασκευές. Όπως πάντα όλοι έχουμε απωθημένα κομμάτια που θέλουμε να παίξουμε είτε ηλεκτρικά είτε ακουστικά, οπότε κάναμε μία λίστα και ψηφίσαμε ο καθένας τα κομμάτια του άλλου, ώστε να μην έχουμε και τις κλασσικές διαφωνίες.


9. Τι εκπλήξεις μπορεί να περιμένει  το κοινό που θα βρεθεί σε αυτό το ακουστικό live;


Πέρα από τις διασκευές που όποιος έρθει θα γνωρίζει σίγουρα, γιατί κάθε live είναι ένα μικρό πάρτυ, η κύρια έκπληξη θα πω πως είναι ο χώρος, γιατί είναι απίστευτος για τέτοιου είδους live και πιστεύουμε ότι όλοι θα περάσουμε υπέροχα.



10. Θα θέλαμε να κλείσουμε αυτή τη συνέντευξη με το να μοιραστείτε το όραμα σας για το συγκρότημα. Ευχαριστούμε Ganzi Gun!


Για αρχή ευχαριστούμε πολύ για τη συνέντευξη και ελπίζουμε να τα πούμε και από κοντά, αν όχι στο ακουστικό live, αλλά κάποια στιγμή! Όσο για το όραμά μας είναι αυτό που θέλει κάθε μπάντα, δηλαδή να παίξει στους μεγαλύτερους χώρους και να δει όλο τον κόσμο. Αλλά κυρίως αυτό που θα θέλαμε είναι ο κόσμος πραγματικά να ακούσει τι λέμε και φυσικά, να γουστάρει τη μουσική μας.



OFFICIAL LINKS 


https://www.facebook.com/ganzigun 

https://twitter.com/GanziGun 

https://www.youtube.com/@ganzigun4643 

https://open.spotify.com/artist/0mMKcKrDii9ldVAyzLmU4t?si=JeAYMdAbR0WKbJhg0z9YdA 













https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/ 



Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...