Search

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Slipknot : Νέα συνεργασία με την Funko για την κυκλοφορία 6 νέων φιγούρων

 



Ευχάριστα νέα για τους Die-Hard fans της μπάντας αφού η μπάντα από την Iowa , λανσάρει μια νέα σειρά συλλεκτικών actions figures σε συνεργασία με την Funko η οποία είναι γνωστή για την σειρά Pop μέσω της οποίας έχουν ενσαρκωθεί άπειροι χαρακτήρες από την pop κουλτούρα ( σ.σ. όπως υποδηλώνει και η ονομασία τους ).

Όσον αφορά τους Slipknot δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται με την Funko αφού στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει άλλες 3 φιγούρες μελών και πιο συγκεκριμένα αυτές των : Corey Taylor , Sid Wilson & 133 ( Craig Jones ).





Τώρα είναι η σειρά των υπολοίπων όμως και σε αυτήν την νέα collection βλέπουμε τις φιγούρες των : Mike Pfaff, Vman , Clown , Mick Thomson , James Root & Jay Weinberg με τον τελευταίο να προκαλεί και την περισσότερη εντύπωση στο κοινό μιας και μετά την πρόσφατη απόλυση του από το συγκρότημα η ατμόσφαιρα δεν δείχνει  να είναι και τόσο φιλική λαμβάνοντας υπόψιν και τον τρόπο με τον οποίο διώχθηκε. 

Αναμένουμε για περισσότερα νέα και ετοιμάζουμε τα πορτοφόλια μας !!! 










Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...