Search

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Lazy Man's Load - Saints Full Of Sin ( Full Album Review )

 


Το "Saints Full of Sin" ,  αναδύεται ως μια κυκλοφορία ικανή να καθιερώσει τους Lazy Man’s Load ως νέο, ανερχόμενο και πάρα πολλά υποσχόμενο συγκρότημα. 

Αυτό το δεύτερο άλμπουμ αποτελεί μια σφραγίδα στην εξέλιξη τους, αφήνοντας το στίγμα μιας μπάντας που καλλιεργεί έναν εκλεπτυσμένο, αλλά ταυτόχρονα εκρηκτικό και με ωμή δύναμη ήχο.

Ξεκινώντας το δίσκο με το "Crimson Prayer" , οι Lazy Man's Load κερδίζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον ήδη πριν από το πρώτο ρεφρεν. 

Η συνάντηση των heavy rock στοιχείων που αποτελούν τη βάση των riffs και των metal επιρροών, χαρίζουν ένα μουσικό αποτέλεσμα γεμάτο ένταση, ικανό να «σπάσει» αυχένες.

Κομμάτια όπως το "Prime Evil" , το ομώνυμο "Saints Full of Sin" και το ενδελεχές "Fed to the Shrine" αναδεικνύουν την ικανότητα της μπάντας στο να συνδυάζει την επιθετικότητα με τη μελωδία και το γεμάτο groove στυλ του heavy rock με τις metal καταβολές που προσφέρουν την έξτρα κοφτερότητα στα riffs.

Ένα διαφορετικό σημείο στη ροή του άλμπουμ είναι το "Abfall" , με τους Lazy Man’s Load να ρίχνουν την ταχύτητα,για να μας χαρίσουν βαριά και αργόσυρτα stoner metal riffs, που κάνουν τα ηχεία να τρίζουν.

Η παραγωγή του 'Saints Full of Sin" είναι χωρίς αμφιβολία ένα ακόμα πολύ δυνατό και αξιέπαινο στοιχείο του δίσκου, αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια στον ήχο. Αυτή η ισορροπία μεταξύ κρυστάλλινης και ταυτόχρονα γεμάτης και παραμορφωμένης παραγωγής δίνει στη μουσική των Lazy Man's Load, την απαραίτητη πινελιά για να αναδειχθούν ιδανικά οι συνθέσεις τους.

Συνολικά, το "Saints Full of Sin" είναι μια εξαιρετική εγχώρια κυκλοφορία. Οι Lazy

Man's Load αποδεικνύουν ότι είναι μια ανερχόμενη και σοβαρή δύναμη στο χώρο πλέον, από την οποία είμαι σίγουρος πως έχουμε να παριμένουμε πολύ ωραία πράγματα.


https://www.facebook.com/lmlband 

https://www.instagram.com/lmlgrofficial 

 

https://www.youtube.com/c/LazyMansLoad https://open.spotify.com/artist/5vypKcF6ODtYacW5A0dWll?si=EUfC0V 

T6T1uhZ2HdKzGkYw 

https://www.tiktok.com/@lmlgrofficial 


Order Saints Full Of Sin: 

Vinyl : https://www.vinylstore.gr/saints-full... 

CD : https://www.vinylstore.gr/saints-full... 









Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...