Search

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Live Report : Primordial , March To Die @ Eightball Club , Θεσσαλονίκη

 


Μπήκε ο Φλεβάρης... Εννοείται πως έπρεπε να ξεκινήσουμε τον μήνα δυναμικά με μια συναυλία...Αλλά τι συναυλία!!!

Παρασκευή 2/2 έλεγε το ημερολόγιο και η μέρα σήμαινε την επιστροφή των Ιρλαδών Primordial μετά από 4 ολόκληρα χρόνια.

Ήδη είχε μαζευτεί κόσμος από νωρίς έξω από τον συναυλιακό χώρο. Περιμέναμε στην ουρά μας, μπήκαμε μέσα και πήγαμε στο πολύ αγαπημένο μας  κάγκελο!!! Για λίγο το αφήσαμε και πήγα στον πάγκο του merch να δω τι καλούδια είχε. Τσίμπησα η αλήθεια είναι μια μπλουζίτσα είχα καιρό!!! (την γκρι για όσους ήταν στην συναυλία)





Πριν βγουν οι Primordial στην σκηνή βγήκαν οι March To Die, οι οποίοι παίζουν επικό heavy Metal. Μας χάρισαν μια ωραία live εμφάνιση (η πρώτη τους στην Θεσσαλονίκη), έχοντας παράλληλα και πάρα πολύ καλό ήχο.

Και τώρα ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο ή αλλιώς το main όνομα της βραδιάς... Εννοείται μιλάμε για τους Primordial. Μα τι επαγγελματίες θεέ μου!!! Που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Το ότι έπαιξαν 1 ώρα και 50 λεπτά;; Το ότι όλη η μπάντα ήταν σε ακραία φόρμα;; Το ότι ο Nemtheanga καθώς και οι υπόλοιποι έδωσαν τα πάντα πάνω στην σκηνή;;; Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να βλέπεις τον κόσμο να κάνει headbang, να κάνει crowd surfing καθώς και σε κάποια στιγμή να δημιουργείτε και ένα mosh pit... Με άλλα λόγια ο κόσμος το κατά ευχαριστήθηκε όπως και εγώ. 




Μιλάμε για ένα live το οποίο με έκανε να ξεκινήσω τον Φεβρουάριο μου πάρα πολύ δυνατά και να έχω να λέω για αυτό για πολύ καιρό ακόμα. Ήταν η πρώτη φορά που τους έβλεπα και ήταν και η φορά που κέρδισαν και έναν καινούριο φαν... Αδημονώ να τους ξανά δω live ώστε να ζήσω αυτήν την εμπειρία για άλλη μια φορά. ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ LIVE ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!! 

Ανδρέας Βαρσάμης για το MOPA-Music Webzine 






Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...