Search

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Live Report : Drama Noir , Temple Of Katharsis , End Of Dawn @ Eightball Club , Θεσσαλονίκη

 


Παρασκευή 26/1 και ήρθε η ώρα να παραστώ στην πρώτη συναυλία για το 2024. Σήμερα έχει βραδιά με ελληνικές μπάντες, που αλλού;;; Εννοείται στο αγαπημένο μας Οκτάμπαλο.

Γύρω στα 70 άτομα μαζευτήκαμε για να παρακολουθήσουμε αυτήν την απολαυστική βραδιά.

Στις 9:15 περίπου βγήκε το πρώτο συγκρότημα οι End Of Dawn. Οι symphonic / Gothic Black Metallers από την Θεσσαλονίκη μας πρόσφεραν ένα set list με έξι κομμάτια, τα οποία να πω την αλήθεια δεν τα χόρτασα και για αυτό αδημονώ να τους ξανά δω live!! Άλλο ένα πράγμα που με άρεσε στο συγκρότημα αυτό είναι τα συμφωνικά κομμάτια και τα πλήκτρα που λόγο της αγάπης μου στο Power Metal είναι απλά ο απόλυτος συνδιασμός.

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι Καστοριανοί  Black metallers , Temple Of Katharsis. Μας παρουσίασαν τραγούδια από όλη τους την δισκογραφία και έπαιξαν γύρω στο 40λεπτο δείχνοντας μας τόσο τις επιρροές τους από την σκανδιναβική καθώς και την ελληνική  black metal σκηνή. Επιπρόσθετα μου άρεσε πάρα πολύ η ενδυμασία των μελών της μπάντας καθώς επίσης και η σκηνική τους παρουσία.




Τέλος στην σκηνή βγήκαν οι Blackened Death Metallers & Headliner της βραδιάς , Drama Νoir. Έπαιξαν 10 τραγούδια δίνοντας περισσότερη έμφαση στο τελευταίο τους άλμπουμ με όνομα "Nightfall Upon The Asylum" (2023). Το συγκρότημα όλο σε τρομερή φόρμα και ο ντράμερ (Νικήτας Μανδόλας) ξεχώρισε στα μάτια μου. 




Στο 4ο τραγούδι του setlist (The Impaler) στην σκηνή ανέβηκε και τραγούδησε  μαζί με την μπάντα και η Ελένη Κωνσταντάκη. 

Ακόμη στο προτελευταίο τραγούδι ο τραγουδιστής έβαλε μια τέλεια μάσκα Yokai !!!

Για άλλη μια βραδιά περάσαμε υπέροχα στο γνωστό μέρος και στο γνωστό σημείο (κάγκελο για μένα),είδα φίλους και γνωστούς καθώς γνώρισα και άλλους... Τέτοιες βραδιές αξίζουν πάντα γιατί δείχνουν το ότι η μουσική που μας αρέσει μας ενώνει και μας κάνει να περνάμε καλά... ΝΑ ΠΕΡΝΆΤΕ ΥΠΈΡΟΧΑ KAI TA ΛΕΜΕ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟ ΕΠΌΜΕΝΟ LIVE !!! 


Ανδρέας Βαρσάμης για το MOPA-Music Webzine 






Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...