Search

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Live Report : MAZOHA & Δήμητρα Νικητέα @ Eightball Club , Θεσσαλονίκη

 




Παρασκευή βράδυ και 12 του μηνός στο Eightball το live του MAZOHA και η stand up comedy παράσταση της Δήμητρας Nικητέα. 

Η νύχτα ξεκίνησε με ανυπομονησία καθώς το κοινό έδειχνε πανέτοιμο να κουνηθεί στους indie rock ρυθμούς του MΑZOHA αλλά και να γελάσει με την εκρηκτική κωμικό. 

Λίγο πριν το ρολόι δείξει 10 ο κόσμος άρχισε να ξεχύνεται στον κάτω όροφο του μαγαζιού και η Δήμητρα έκανε την είσοδο της. 

Μισάωρο σετ με υπέροχα καυστικά αστεία, εξαιρετικά έξυπνο crowd work αλλά και φωτογραφικό υλικό περιελάμβανε το set της και ήταν σίγουρα μια ανάσα γέλιου που ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων. 

Θα έλεγα πως είναι απο τα καλύτερα stand up comedy act που έχω παρακολουθήσει καθώς τα δάκρυα γέλιου μπορώ να πω πως κύλησαν ελεύθερα από το πρώτο κιόλας αστείο. 

Σε χαρούμενη ατμόσφαιρα πλέον και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο, το μαγαζί αλλά και τον MAZOHA  έκανε την έξοδο της. 

Ο τραγουδιστής έτοιμος, με πάθος και φόρτσα όρμησε στην σκηνή και ξεσήκωσε κατευθείαν με το hit του Ποπ 81. 

Επιρροές από πολλά είδη , άκρως εκρηκτική ενέργεια και fusion στυλ κοσμούν την εμφάνιση του πολυαγαπημένου one man band  Δημήτρη Πολιούδη , ο οποίος έχει ενεργή δράση στην σκηνή εδώ και πολλά χρόνια και ένα dedicated fanbase. 

Χορταστικό setlist, κομμάτια αρκετά και αν και ήταν εύκολο να χαθεί μέσα σε τόσο γρήγορους ρυθμούς , ο MAZOHA μας έδειξε το πόσο versatile είναι ως καλλιτέχνης κάνοντας blend στο πρόγραμμα και μπαλάντες (χωρίς να λείπει βέβαια η πινελιά του απο αυτές) αλλά και μια διασκευή του πασίγνωστου κομματιού "Άνοιξη" στο signature στυλ του. 

Τρομερή αγάπη από το κοινό πήρε και το "Είναι Ωραία Να Πεθαίνουμε Παρέα" όπως επίσης το "Αρρενωτίποτα" . Η βραδιά ήταν σίγουρο success και ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Ήταν μια πολύ διαφορετική , indie fueled εμπειρία που σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη μου, καθώς και οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Χριστίνα Σουβουκλίδου για το MOPA-Music Webzine




Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...