Search

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Slipknot : Επιστροφή της μπάντας με 90s αέρα + Ανακοίνωση νέου Drummer

 



Οι απανταχού maggots πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τις τελευταίες μέρες μιας και η μπάντα από την Iowa επέστρεψε μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας και πάλι στην σκηνή. 

Με πολλές αλλαγές οι οποίες έφτασαν την νοσταλγία στα κόκκινα.

Επιστροφή των ΟG στολών , μάσκες απευθείας από την εποχή του self-titled era και μια αύρα στην ατμόσφαιρα που δείχνει πως η μπάντα έχει πλέον λύσει τα προβλήματα που την βασάνιζαν το τελευταίο διάστημα , ακούει τους fans της και είναι έτοιμη να ξαναζήσει το όνειρο της όπως έκανε και το 1999.


Highlight σε όλο αυτό και η βασική είδηση που μας απασχολεί είναι η ένταξη του Eloy Casagrande στο δυναμικό της μπάντας. 

Ο Eloy είναι χρόνια γνωστός στο metal κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο σχήμα των Sepultura και η ξαφνική αποχώρηση του από την μπάντα (σ.σ. η οποία ανακοίνωσε πως θα σταματήσει μετά από την farewell περιοδεία της) & η επίσης ξαφνική απώληση του Jay Weinberg από τους Slipknot έβαλε τους fans σε πολλές σκέψεις οι οποίες βγήκαν αληθινές.

Ήδη από τα πρώτα βίντεο του επετειακού live των Slipknot όλοι κατάλαβαν ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Weinberg & με αποκορύφωμα την ανακοίνωση της μπάντας στο instagram , το μόνο που έχει μείνει είναι να ακολουθήσουμε την μπάντα σε αυτό το ταξίδι και να δούμε τι μας επιφυλλάσει το μέλλον !!! 










Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...