Search

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Black Reuss - Arrival ( Full Album Review )

 


Το ολοκαίνουργιο άλμπουμ "Arrival" του Black Reuss είναι μια ακόμη εξαιρετική δουλειά του δημιουργού-συνθέτη-μουσικού από το Λιχτενστάιν που συνεχίζει να ταξιδεύει τους ακροατές σε μελωδικά gothic/doom rock/metal ηχητικά τοπία. Τα δέκα κομμάτια αυτού του άλμπουμ έχουν το καθένα μοναδικό χρώμα, συνδυάζοντας στοιχειωμένες μελωδίες με βαριά riffs και ατμοσφαιρικές υφές.


 

Από το εναρκτήριο κομμάτι "Ego" έως το τελευταίο κομμάτι "Keen Creation", οι Black Reuss  ως σχήμα κάνουν εμφανή τη μουσική τους δεινότητα και την ικανότητά τους να δημιουργούν μια σκοτεινή και ενδοσκοπική ατμόσφαιρα. Κομμάτια όπως το "Evolution" και το  "Revelation"  ξεχωρίζουν με τις δυναμικές τους αλλαγές και τις εκπληκτικές φωνητικές τους ερμηνείες, ενώ τα "Grounded" και  "Soul Awakening"  προσφέρουν στιγμές ενδοσκόπησης και εσωτερικής αναζήτησης.

 

Η παραγωγή στο "Arrival" είναι κορυφαία, με κάθε όργανο και φωνητική γραμμή να λάμπει, ενώ όλα ακούγονται σωστά τοποθετημένα, καθαρά και δυνατά. Τα θέματα της μεταμόρφωσης του ανθρώπου και της ανακάλυψης του εαυτού μας είναι αισθητά σε όλο το άλμπουμ, καθιστώντας το μια βαθιά εσωτερική εμπειρία ακρόασης που θέλει συμμέτοχο τον ακροατή.

 

Συνολικά, το "Arrival" του Black Reuss είναι ένα εξαιρετικό άλμπουμ που πρέπει να ακούσουν οι λάτρεις του μελωδικού gothic/doom rock/metal. Παρόλο που αποτελεί το 3ο μέρος μιας τετραλογίας που πρέπει να ακούσετε, το άλμπουμ στέκεται και μόνο του, χωρίς να είναι απαραίτητες οι ακροάσεις των προηγούμενων για να γίνει κατανοητό. Μέσα από συναρπαστικές μελωδίες, δυνατά φωνητικά μέρη και ατμοσφαιρικά ηχητικά τοπία, αυτό το άλμπουμ είναι βέβαιο ότι θα σας εντυπωσιάσει. Επικουρικά, μπορείτε να τσεκάρετε τα προηγούμενα άλμπουμ Metamorphosis και Journey, ενώ έπεται το Death που ολοκληρώνει την τετραλογία!




OFFICIAL LINKS 

Official Website: www.blackreuss.com 

Facebook: www.facebook.com/blackreuss 

Instagram: www.instagram.com/blackreussmusic/ 

Youtube Channel: www.youtube.com/channel/UC9UG6Rfa93ldqXiP3D6kVyA 

TikTok: www.tiktok.com/@blackreuss 



https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/ 





Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...