Search

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Night Shall Drape Us - Lunatic Choir (Full Album Review)


 Οι Night Shall Drape Us θα δώσουν στην δημοσιότητα το ντεμπούτο album τους "Lunatic Choir" στις 26 Απριλίου μέσω της  Season Of Mist ,η οποία μας έκανε την τιμή να έχουμε μια προακρόαση ώστε να γράψουμε αυτό το review.



Από 8 tracks αποτελείται ο δίσκος των black metal "Night Shall Drape Us" , ένα σκοτεινό 40 λεπτο ταξίδι με μεγάλα σε διάρκεια κομμάτια (το μικρότερο κατά σειρά να είναι μόλις στα 3:50 και το μεγαλύτερο και πρώτο στον δίσκο να αγγίζει τα 7 λεπτά)

Tracklist  :
1. Hymn of Rebellion
2. Dead Eden
3. Ethereal Constrictor
4. Ashes of Men
5. Unification
6. Lunacy and Horror
7. Under the Dead Sky
8. The Queen of the Red Streams


Κιθάρες με riffs που θυμίζουν vintage black metal εποχές με αρκετές όμως πινελιές νέων στυλ , γρήγορα και punchy drums, cut through ήχος μπάσου και βαριά growl φωνητικά χαρακτηρίζουν τον overall ήχο του δίσκου. Κάθε κομμάτι μας δίνει και κάτι διαφορετικό, με άλλα μέρη του δίσκου να είναι πιο μελωδικά ( όπως το πρωτο  track "Hymn To Rebellion") χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως χάνουν την ταυτότητα τους και άλλα (όπως το τελευταίο" Under The Dead Sky" ) να κινούνται σε πιο black ρυθμούς.


Διαφορετικό όσον αφορά τον black ήχο , με δημιουργικότητα οργανοπαικτικά  αλλά και in your face βαθιά scream φωνητικά τα οποία σίγουρα ξεχώρισαν και έδωσαν μια άλλη χροιά στον δίσκο.


Το album είναι μια πολύ δυνατή αρχή για το συγκρότημα, βροντοφωνάζει την ταυτότητά του και μας πάει σε νέα realms του σκοτεινού ήχου.


 Προσωπικά ο δίσκος με άφησε θετικά έκπληκτη και αναμένω περισσότερα  στο μέλλον από την μπάντα ,η οποία έχει ήδη αποθέσει τον πήχη ψηλά.


Βαθμολογία : 7,5/10

Χριστίνα Σουβουκλίδου για το MOPA-Music Webzine





Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...