Search

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Live Report : Sewn Mouth , Skybinder , Soulhound @ Eightball Club , Θεσσαλονίκη

 


Σήμερα είναι πάλι Παρασκευή, ο Μάρτης σχεδόν τελειώνει γιατί βρισκόμαστε στην 22η μέρα του και εννοείται πως την περάσαμε παρακολουθώντας μια core βραδιά στο Eightball.

Πήγαμε την ώρα που οι πόρτες άνοιγαν και ήδη άρχισε να μαζεύεται κόσμος για να πάμε στον πάνω όροφο και να δούμε αυτήν την συναρπαστική βραδιά!

Ετοιμάστηκαμε και την βραδιά  άνοιξαν οι Soulhound, δεύτερη φορά που τους ξανά είδα και για άλλη μια φορά ήταν πολύ ωραίοι και σήμερα έδωσαν το 101% όλοι τους (ο κιθαρίστας τους έπαιξε με 38.5 πυρετό), καθώς μας είπαν και ένα ακυκλοφόρητο τους.





Μετά ακολούθησαν οι Skybinder ένα metalcore σχήμα από την Αθήνα οι οποίοι μας χάρισαν ένα εξίσου δυνατό σόου. Στο σετ τους ήταν όλα άρτια , ο κόσμος το ευχαριστηθήκε και θα ήταν από τις μπάντες που θα ήθελα να δω πως την εξέλιξη τους.

Τέλος βγήκαν οι headliners τις βραδιάς οι Sewn Mouth η τετραμελής μπάντα από την Θεσσαλονίκη. 3/3 η βραδιά με τις μπάντες που βγήκαν μιας και οι Sewn Mouth μας έδωσαν απλόχερα ένα πολύ δυνατό και διασκεδαστικό live!!





Δεύτερη φορά σε core βραδιά και όπως φαίνεται τις απολαμβάνω όλο και περισσότερο. Για άλλη μια φορά τόσο οι μπάντες , ο κόσμος όσο και η διοργάνωση χάρισαν μια βραδιά που θα κάνουμε να την ξεχάσουμε καιρό!!!!


Ανδρέας Βαρσάμης για το MOPA-Music Webzine 

Φωτοφραφίες : Themistoklis Spanidis

Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...