Search

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Live Report : Sin Boy (Παρουσίαση Δίσκου "Ka Gu Ras 7") @ WE , Θεσσαλονίκη

 


Παρασκευή 19 Απριλίου και πολύς κόσμος προτίμησε να κατευθυνθεί στον πολυχώρο του WΕ

Και γιατί αυτό; Ο λόγος ήταν η live συναυλία του Sin Boy.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως την παρουσίαση του νέου του δίσκου με όνομα Ka Gu Ras 7. Οι πόρτες άνοιγαν από τις 19.00 καθώς υπήρχαν πολύ guest stars που θα τραγουδούσαν στην αρχή από την ομάδα του Hustle N' Flow. 



Καθώς μαζεύτηκε ο κόσμος, βγήκαν δύο Dj για να αρχίσουμε λίγο να μπαίνουμε σε ρυθμό με Rap και R&B μουσική από Αμερική. 






Ο Risky ήταν αυτός που έκανε την αρχή κατά τις 20.30 και μετά ακολούθησαν και οι υπόλοιποι. 


Ακολούθησε μια τριάδα καλλιτεχνών με τα ονόματα Mage, Jab και Neko. Είχαν και αυτοί κάποια δικά τους singles και πραγματικά έδωσαν τα πάντα, ο κόσμος τους απόλαυσε. 



Lamanif και Eftapsixos7 πήραν την σκυτάλη έπειτα. Δύο πολύ καλοί rappers και αρκετά σε όσους ασχολούνται με την ελληνική σκηνή. 

Στις 21.30 ήρθε η στιγμή για τον Sin Boy. Αμέσως τράβηξε όλους τους φακούς και τα βλέμματα πάνω του.






 Η συνέχεια ήταν σαν ένα μικρό πάρτι. Πολύ hype και επικοινωνιακός με το κοινό. Χορεύτριες γύρω του να χορεύουν, με τον ίδιο να μην διστάζει και να χορεύει και ο ίδιος. 

Έκανε μια παύση για λίγο γιατί ο Eftapsoxos7 μας είχε μια έκπληξη. Ήθελε να κάνει ένα δικό του freestyle εκείνη την στιγμή!! Ήταν απίστευτο. 

 ο Sin Boy επιστρέφει και αφού είχε παρουσιάσει τον δίσκο του, εννοείται δεν θα μπορούσε να παραλείψει και τα παλιά κλασικά κομμάτια του. Και το πάρτι συνεχίζετε...Βγήκε να χορέψει και η ξαδέρφη του, έδινε το μικρόφωνο στο κοινό για να τραγουδήσει και αυτό, κατέβηκε ακόμα και από την σκηνή για να μας χαιρετήσει. 







Εμπειρία ζωής έχω να πω, όλοι έφυγαν χαμογελαστοί και ικανοποιημένοι από τον καλλιτέχνη και τον πολυχώρο του WE.

 Κάτι που σίγουρα χάσατε ήταν το γεγονός ότι τραγούδησε ένα τραγούδι που δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ. Το είχαν γράψει μαζί με τον Mad Clip, οπότε του το αφιέρωσε.


Χρήστος Γουργιώτης για το MOPA-Music Webzine

Φωτογραφίες : Νίκος Δημολιούλιας (Canonikos) 








Dua Lipa - Radical Optimism (Full Album Review)

  Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια με νέο άλμπουμ μια από τις μεγαλύτερες Pop Star της εποχής μας.  Ο λόγος για την Dua Lipa που για ακόμα μια...